Viikonloppuna sain tiiminvetäjältäni lainaan tuoteboxin. Kyllä siinä muutama ilta meni kun tavarat leväytti esille ja pääsi hipeltämään erilaisia tuotteita. Muutamaa on itsekin tullut testattua. Meikkeihin en vielä ole paneutunut, koska niistä on jo itsellä kokemusta. Kaikkein eniten itseäni kiinnosti ihonhoitotuotteet, joten ne lähtikin testiin ensimmäisenä.

20161011_112046.jpg

Kyllähän siinä vähän jopa sekaisin meni, kun tällaisen boxin raahasi kotiin. Ensin leväytin vaan kaikki tuotteet esille ja sitten sieltä löytyi yksi totesarja mitä olin jo miettinyt itselleni tilaavani. 

20161011_111844.jpg

Tämä se sitten oli! Ihan ylitse muiden omasta mielestäni. NovAge True Perfection- ihonhoitosetti.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:

- NovAge Refining-vaahtoava puhdistusgeeli

- NovAge Skin Renewing - kasvovesi

- NovAge True Perfection Renewing - yövoide

- NovAge True Perfection Miracle Perfecting - seerumi

- NovAge True Perfection Refreshing - silmänympärysvoide

- NovAge True Perfection Perfecting - päivävoide

Muutama tuote näistä oli ehdottomasti sellaisia mitkä jäävät varmasti omaan käyttöön. Varsinkin tuo puhdistusgeeli. Tykkäsin todella paljon. Hellävarainen ja puhdisti todella hyvin. Pidin myös tuoksusta.

Seerumi oli myös todella hyvä. Aiemmin en ole käyttänyt seerumia päivittäin, mutta kyllä tuosta iholle jäi niin hyvä tunne, että varmasti aion kyttää jatkossakin.

Päivävoide kirkasti ihoa ja kosteutti todella hyvin. Tuote lupaa ehkäistä ryppyjen ja juonteiden muodostumista, saa nähdä käykö niin. Tosin se nyt itselle ei ole mitenkään tärkein kriteeri, vaan ehdottomasti tärkeimpänä näen kosteutuksen ja imeytymisen. En pidä rasvoista jotka jättävät naaman todella rasvaisen tuntuiseksi. Tämän kohdalla sellaista tunnetta ei onneksi tullut.

20161011_111859.jpg

Silmänympärysvoide ei todellakaan ole itselleni tuttu juttu :) Vaikka ehkä pitäisi. Erilaisia on kyllä olut, mutta osa on jäänyt käyttämättä. Tässä helppoutena oli tuo pää joka oli roll-on tyyppinen. Tämä tuote kosteuttaa ja laskee turvotusta. Varmasti niin ehkä olikin,

Yövoidetta testasin ja sekin oli kyllä yhtähyvä kuin päivävoidekin. Varmasti tulee käyttöön! Tuoksu oli hyvä ja imeytyi hyvin. Ei jättänyt rasvaistatunnetta joka jäisi tyynyyn. 

Tällä jaksolla tuo päivävoide, puhdistusgeeli, kasvovesi sekä seerumi tulisi maksamaan 90,70€, mutta koska nyt tässä jaksossa KAIKKI ihonhoitosetit ovat tarjouksessa, niin KOKO SETTI maksasisi vain 99€!

Ehdottomasti siis tilaan kaikki tuotteet, koska säästän sillä 69€. Ja koska minulle summa on kuitenkin melko suuri, niin en todellakaan tilaisi jos en olisi erittäin tyytyväinen. 

Tämä kyllä toimii!