HairX Ultimate Repair- sarja on tarkoitettu korjaamaan käsitellyitä hiuksia. Omat hiukseni ovat kärsineet paljosta värjäämisestä, joten otin tuotteen testiin. Ensinnäkin tuoksu oli ihan mieletön! Jo sen perusteella tein päätöksen, että joo tämä on loistava. Ja joo, tiedän kyllä ettei se tuoksu niitä hiuksia korjaa, mutta se mielikuva mikä tuotteesta tuli oli heti aivan loistava. No sitten piti vielä ihan oikeasti testata miten tuote toimii ja pitääkö lupaus sileistä ja hyvinvoivista hiuksista.

20161029_210635.jpg

Tässä koko sarja, mikä on nyt tällä jaksolla vielä tarjouksessa 15,90€ KOKO SETTI! (norm.27€)

20161029_210646.jpg

HairX Ultimate Repair - shampoo korjaa hiuksen pintaa ja ravitsee hiuksia. Tuotteen luvataan tuovan hiuksiin kiiltävyyttä, elinvoimaa sekä vahvuutta. Sitten vaan shampoo päähän ja testiin. Ensimmäinen havainto oli, että tuote vaahtoa hyvin, vaahto itsessään ei tietenkään puhdista hiuksia, mutta jälleen se mielikuva täydellisistä hiuksista oli saavutettu. Ja mainitsinko jo sen tuoksun? Voi että se oli hyvä. Tuotteessa on aprikoosin, luumun ja kookoksen tuoksu, joka etukäteen ei vakuuttanut kyllä ainakaan itseä. Jotenkin noista ainesosista on kuitenkin saatu aikaiseksi loistavan tuoksuinen tuotesarja. Heti huuhdeltaessa huomasin kuitenkin hiuksieni olevan sileämmät kuin aiemmin, vaikka hoitoaine oli vielä laittamatta. Nyt aloin jo oikeasti miettimään, ettei vaikutus voi olla heti huomattavissa ja odotukset nousi.

20161029_210655.jpg

Seuraavaksi päähän hoitoaine. Ensimmäisenä plussa tuotteen pakkauksesta. Puristettava tuubi, jossa (vihdoin) kunnollinen korkki joka pysyy kiinni. Itse pidän enemmän näistä kun perus purkeista. Tosin se ehkä johtuu siitä, että tämä on vaan helpompi sitten sulloa hyllyyn johonkin väliin, kun pakkaus antaa periksi. HairX Ultimate Repair-hoitoaine on sopiva päivittäiseen käyttöön ja se ravitsee ja korjaa hiuksen pintaa. Näin se todella myös teki. Ei takkuja, vaan oikeasti todella sileät ja vahvan tuntuiset hiukset. Hoitoaineen pitäisi antaa vaikuttaa 2-3 minuuttia, mutta itsellä aika ei ollut noin pitkä, siltikin lopputulos oli se mitä luvattiin. Koska hiukset ovat itselle olleet aina tärkeät, niin tässä vaiheessa viimeistään aloin jo miettimään, että olisiko tässä vihdoin tuotesarja joka OIKEASTI sopii juuri minun hiuksille. Ja kyllä, olen kokeillut tooooodella paljon eri merkkejä, myös kampaamosta saatavia eikä pelkkää marketti kamaa. Olin tyytyväinen lopputulokseen. Tuote lupaa hiuksiin myös kiiltoa ja vahvuutta. No, se oli ehkä ainut miinus. Ei minun hiukset kyllä vahvalta tuntuneet, mutta ei sellaista ainetta olekkaan joka sen lupauksen minun hiuksilla voisi täyttää. Tämä hoitoaine ehdottomasti jatkoon!

20161029_210709.jpg

HairX Ultimate Repair-hiusnaamio korjaa hiuksia pinnasta (kuten myös shampoo ja hoitoaine), siloittaa pörröisiä hiuksia ja ravitsee niitä tehokkaasti. Tällä ihmeaineella voi kerran viikossa korvata hoitoaineen. Tuotteen annetaan vaikuttaa 5 min ja sitten se huuhdellaan pois. Itselläni vaikutusaika (taas) jäi hieman lyhyemmäksi, mutta voi jestas miten hyvältä hiukset tuntuivat ja tuoksuivat (sitä tuoksua ei pidä unohtaa). Ainut huonopuoli tässä tuottessa on purkki. Ensinnäkin kierrettävä kansi on melko haastava saada kiinni sen jälkeen kun tuotetta on ottanut. Märillä käsillä myöskään aukaiseminen ei ollut sieltä helpoimmasta päästä. Pyöreälle purkille ei meinannut myöskään hyllystä löytyä sopivaa paikkaa. Kuitenkin tuote oli niin hyvä, että osan aiemmista naamioista pystyi heittämään suoraan roskiin tilaa viemästä. 

Kaikenkaikkiaan todella hyvä tuotesarja. Ei pettänyt ainakaan minua. Ehdottomasti omaan käyttöön tilaan lisääkin. Käytön jälkeen hiukset olivat niin sileät, että niitä teki mieli koko ajan vain hiplata ja sivellä. Ei tarvinnut tapella takkujen kanssa, vaan selvityskampa suorastaan liukui hiusten läpi. Ei katkeilleita hiuksia, vaan oikeasti hiukset tuntuivat paremmilta. Minut tämä kyllä yllätti todellakin positiivisesti ja se on kyllä jo erittäin iso saavutus. 

Oletko sinä kokeillut HairX Ultimate Repair-sarjaa?