Kauniin meikin yleensä kruunaa hyvin huolitellut kulmakarvat. Itse olen kokeillut vaikka millaisia tusseja ja kyniä, mutta nyt vasta löytänyt tähän tarvittavat välineet, joilla oikeasti saa kauniit kulmat aikaiseksi. Ja mikä parasta, tässä setissä mukana tulee myös vaha, joka pitää karvat ojennuksessa. 

20170406_125157.jpg

Käytän kulmakynää rajaamaan kulmat ja sitte kulmaväripaletilla täytän kulmat. Käytän molempia kahta väriä sekä lisäksi vahaa, joka on kyllä toiminut koko päivän meikissä, eikä yksittäiset karvat karkaile kulmissa.

20170406_125215.jpg

The One kulmaväripaletti sisältää kaksi eri viistopäistä sivellintä, joka helpottaa värin laittoa. Näiden siveltimien avulla värin saa levitettyä tasaisesti eikä se sotke. Värejä voi myös sekoittaa keskenään, jolloin saa juuri sopiva värin omiin kulmiin. Paketissa tulee myös levitysohjeet, mutta jokainen kyllä varmasti löytää itselleen sopivan mixin tällä yhdellä tuotteella. Minun elämäni tämä paletti on pelastanut ja kulmien laitto ei ole enää kamalaa, vaan sujuu kyllä helposti ja vaivattomasti. Pieni sijoitus siihen nähden miten paljon helpoittaa arjessa toimimista. Ja tämä on todella riittoisa. Pigmenttiä on todella hyvin, joten pienikin määrä riittää. Jos jotain miinuspuolia tuotteesta pitäisi etsiä, niin pakkauksen peili ei ole kovin käytännöllinen, ellei käännä sitä viistottain. Itse meikkaan aina erillisen peilin kanssa, joten minun käytössä ei ole ollut merkitystä.

Hinta: 14€

20170406_125235.jpg

Itse käytän kulmapaletin lisäksi Giordani Gold Double Ended-kulmakynää. Tällä saa todella nätisti rajattua kulmat. Toisessa päässä on kynä ja toisessa päässä harja. Kierreharjalla on todella helppo lopuksi harjata kulmat muotoonsa ja sitten laittaa hieman vahaa päälle. Kynän koostumut on pehmeän voidemainen ja siksi erittäin helppo levittää, mutta ei kuitenkaan tahmaa tai sotke. Kynä sisältää hoitavaa E-vitamiinia. Ensin käytin pelkkää kulmapalettia, mutta nyt kynän myötä olen saanut vieläkin näyttävämmät kulmistani. Suosittelen kyllä todella paljon kokeilemaan tätä kynää. Se tekee meikkaamisesta ihan uudenlaisen kokemuksen helppoudellaan! 

Hinta: 17€

Näistä tuotteista voin ehdottomasti suositella molempia! Aivan loistavat tuotteet ja pysyy koko päivän, eikä meikki karkaile päivän aikana. Mikäli kiinnostuit tuotteista, voi minulle laittaa viestiä osoitteeseen oriflame.ink (at) gmail.com. Kerron mielelläni lisää! Ja muistathan, että Oriflamen tuotteilla on aina 14:n vuorokauden palautusoikeus ;)