Testissä tällä kertaa on ollut Oriflamen Milk & Honey Gold - sarjaa. Itselläni näistä ovat tuo suihkusaippua, käsi- ja vartalovoide sekä käsivoide.

Maito itsessään sisältää paljon vitamiineja, jotka kosteuttavat sekä hoitavat. Hunaja taasen sisältää sokeria, joka kuorii hellästi ja ravitsee ihoa. Lisäksi hunaja sisältää myös vitamiineja, foolihappoja sekä mineraaleja. Itselleni yksi tärkeimmistä asioista tuotteita valitessani on ehdottomasti tuoksu. Tässä sarjassa se toimii erittäin hyvin! Itse tykkään todella kovasti, koska tuoksu ei ole pistävä vaan erittäin pehmeä. 

20161019_104708.jpg

Käsi- ja vartalovoide on erittäin monikäyttöinen sillä se sopii voiteeksi koko kropalle. Voide imeytyy hyvin eikä jää tahmeaksi iholle. Kosteuttaa koko päivän. Sopii myös herkkäihoisille ja meilläkin tuo vajaa kolmevuotias antaa rasvata ainoastaan tällä. Purkki sisältää 250ml ja on kyllä riittoisa.Jos jotain miinuspuolia tästä etsisi, niin ehkä se olisi purkin muotoilu. Pyöreästä purkista on kaivettava rasvaa, eikä voi suoraan puristaa tarvittavaa määrää. Toisaalta se kyllä myös helpoittaa kaikkien loppujenkin rasvojen saantia purkista, jolloin sitä ei mene yhtään hukkaan. 

Suihkugeeli sisältää luomumaitoa sekä hunajauutteita. Tämä tuote kosteuttaa ihoa ja jättää sen pehmeäksi. Puhdistaa myös hyvin, myös kainalot. Jättää iholle myös mukavan tunteen sekä tuoksun. Helppo levittää, eikä jää voidemaiseksi. Itse en tykkää sellaisista yhtään. Tämä kuitenkin varmasti jää käyttöön. On myös hellävarainen, joten on myös lapsella käytössä. Kokemuksesta siis voin sanoa, että toimii hyvin myös meidän lapsen ja miehen atooppisella iholla. Tämä tuote menee ehdttomasti jatkoon meillä. Purkki sisältää 200ml ja on nyt tarjouksessa 5,90€ (normaalisti 12,00€).

Käsivoide jatkaa sarjan loistavaa laatua, mutta itselläni tuo vartalovoide purkki ajaa kyllä tämänkin purkin tarkoituksen, joten itselle hieman turha. Toki tämä on helpompi kuljettaa mukana, mutta harvemmin sitä erikseen tarvitsee kun vartalovoide kosteuttaa niin hyvin. Jos tarvitsee pelkän käsirasvan, niin sitten tämä purkki on muotoilultaan kätevämpi. Sisältää samat hoitavat ja kosteuttavat aineet kun isompikin purkki. Hoitaa myös kynsinauhoja. Purkki sisältää 75ml. On nyt hyväntekeväisyys-setissä käsisaippuan kanssa 9,90€, josta 1€ menee SOS-lapsikylälle. Normaalisti setin hinta on 24€. Jättää kädet todella pehmeiksi sekä tuoksuu hyvälle. 

20161019_104652.jpg

Kaikenkaikkiaan Milk & Honey Gold-sarja sopii herkkäihoisille ja on hinta-laatusuhteeltaan kyllä todella hyvä. Tämän kanssa ei tarvitse käyttää muita erikseen kosteuttavia/hoitavia rasvoja, vaan tämä toimii itsestään. Meidän perheessä tätä käytetään paljon, kun miehellä ja lapsella on todella kuivat ihot (varsinkin talvella!). Vaikka tuoksu on jopa aika voimakas, ei silti ole aiheuttanut mitään ongelmia kummankaan iholla, päinvastoin. Erittäin suositeltava kuivalle ja karhealle iholle. Tuoksu ei ole kovin miehinen, mutta kuulema sillä ei ole väliä jos se auttaa :)