Tässä jaksossa on tarjouksessa oma henkilökohtainen suosikkini! The One- sarjan nestemäinen matte mousse huulipuna. Etsin pitkään pysyvää mattapunaa, enkä meinannut sitä mistään löytää. Tilasin itselleni kokeeksi ennen joulua yhden tällaisen ja rakastuin kyllä välittömästi. Ehdottomasti paras matta huulipuna mitä itsellä on koskaan ollut. 

20170322_120154.jpg

Puna pysyy erittäin hyvin paikoillaan, kunhan sen ensin antaa kuivua. Kuivumisen jälkeen lopputulos on todellakin matta. Mikäli huulet ovat todella kuivat, kannattaa ensin laittaa alle huulirasva. Itse annan huulirasvan imeytyä ennen huulipunan levittämistä. Näin saa erittäin tasaisen lopputuloksen.

20170322_120312.jpg

Kuvasta tuli hieman huonolaatuinen, mutta kuitenkin näkee että pigmentti näissä punissa on oikein hyvä. Ei tarvitse levittää montaa kerrosta hyvän lopputuloksen saamiseksi. Pakkakuksessa on huulikiillolle ominainen sivellin millä punaa levitetään, joten se on erittäin helppo laittaa. Itse pesen kuorinta-aineella myös huulet, että saan kuivuneet kohdat pois. Tämän punan alla ne jää herkästi törröttämään ja lopputulos kärsii.

20170322_120143.jpg

Tässä olevat sävyt eivät suinkaan ole tummimmat tai vaaleimmat mitä myynnissä on. Sävyjä on yhteensä kymmenen kappaletta ja kaikkein tummin on "Boysenberry", joka on violetti. Mahtavan näköinen huulilla! Asiakkaani tilasi sen ja oli kyllä äärettömän hienot huulet. "Toffee cream" on sävyistä kaikkein vaalein ja on kyllä todellakin aika huomaamaton nude sävy. 

Tästä sarjasta löytyy kyllä varmasti jokaiselle se oma huulipuna, koska valikoima on niin laaja. Itse ainakin aion laittaa tilaukseen vielä yhden tumman ja sitten ehkä tuon kaikkein vaaleimman nuden. Saa nähdä otanko vielä muitakin, sillä nyt ne on hyvässä alessa. Normaalihinta on 14,00€, mutta tämän jakson ajan 8,90€/kpl tarjoushinnalla. Ehdottomasti kannattaa hyödyntää. Ja mikäli joku lukijoista haluaa itselleen tämän testiin, niin minuun voi ottaa sähköpostilla yhteyttä, niin mietitään oikeaa sävyä yhdessä :) [email protected]