Mietin pitkään, että mikä/mitkä olisi sellaisia meikkejä joita ilman en tulisi toimeen. Ajattelin tehdä niistä nyt erilliset blogipostaukset, koska varmasti löytyy muitakin kenellä on samat perus meikit se ihan ykkösjuttu. Ihan helppoa se ei ollut, mutta sitten päätin aloittaa pohjustuksesta. Toisaalta jälkeenpäin ajateltuna se olikin ihan looginen juttu. Ilman meikkivoidetta en kyllä pärjäisi ja se on minulla käytössä päivittäin. Ongelmaksi kuitenkin nousi sitten meikinalusvoide, koska en osannut päättää kumpi näistä olisi se must-juttu. En käytä kumpaakaan erilllään, joten päädyin siihen, että nämä kuuluvat aina yhteen. Viimeisen vuoden aikana en ole käyttänyt meikkivoidetta ilman meikinalusvoidetta. Mielestäni yhdessä käytettynä jälki on paljon tasaisempaa, mutta tärkein kuitenkin on omassa käytössä se että meikki pysyy paljon paremmin valumatta koko päivän.

20161020_111811.jpg

Omassa käytössäni ovat Giordani Gold - sarjan tuotteet Oriflamelta. Pakkaukset hämää ja aluksi mietinkin, että miksi niistä on pitänyt tehdä identtiset. Joka kertako pitää lukea tarkkaan kaikki tekstit, että osaa ottaa oikeasta purnukasta. Onneksi näin ei kuitenkaan ollut. Pakkaukset auki ja pieni naurahdus itselle, tottakai purkit erottaa kun ne ovat aivan eriväriset. Itse säilytän kaikki meikit meikkipussissa, joten pakkaukset menevät minulla roskiin. Olen kyllä miettinyt, että säilyttääkö ihmiset meikkejään noissa pakkauksissa? 

20161020_111952.jpg

Tässä on nyt se ihmeaine jota ilman itse en tule toimeen; Giordani Gold - meikinalusvoide. Tuote sisältää orkideauutetta joka hoitaa ihoa. Antaa myös tuotteelle hyvän tuoksun. Tuote antaa iholle kirkkautta, mutta ei kuitenkaan kiillä. Sitten se tärkein, siloittaa ihoa ja häivyttä ihohuokosia. Tomii ainakin omalla kohdalla todella hyvin! En voisi kuvitellakkaan levittäväni meikkivoidetta suoraan vaan päivävoiteen päälle. 

Itse aamuisin ennen meikkausta käytän päivävoidetta, jonka annan kuivua noin 30min ennen meikkiä. Joskus vain muutaman minuutin jos on oikein kiire. Sen jälkeen laitan tämän meikinalusvoiteen. Annan myös tämän hetken kuivahtaa ennen kuin levitän meikkivoiteen. Meikkivoide levittyykkin paremmin kasvoille, kun alla on tämä. Aivan ehdoton tuote jokaiselle. Jos et ole vielä testannut, niin suosittelen todellakin kokeilemaan. Toki kaikille ei missään nimessä sovi kaikki tuotteet, mutta se ei toisaalta haittaa, koska voit silti kokeilla tuotetta kotona. Oriflamella on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli tuote ei juuri sinun ihollesi olekkaan sopiva. 

Tämä Giordani Gold meikinalusvoide on tarjouksessa vielä tämän päivän 18.90€ (norm. 27.00€).

20161020_112015.jpg

Käytössäni on myös Giordani Gold - sarjan mineraalimeikkivoide. Sisältää suojakertoimen 15. Tuote sisältää ihoa hoitavia mineraaleja sekä Italian tulivuorilta tuhkaa, jotka ehkäisevät ennenaikaista ikääntymistä sekä suojaavat ihoa. Miksi itse sitten tykkään käyttää tätä? Ensinnäkin minulle meikkivoiteessa on tärkeintä koostumus, se että tuote on helppo levittää eikä jätä ikäviä rantuja. Itselläni on myös aika vaalea iho, joten tässä sarjassa löytyy oikeanlainen värisävy. Levitän meikkivoiteen aina siveltimellä ja minulle on tärkeää, että tuote toimii silläkin tavalla. Vaikkei tämä ole kovin juoksevaa, niin omalla kohdallani siltikin toimii erittäin hyvin. 

Tuotteen tuoksu ei aluksi imarrellut kyllä yhtään, mutta levittäessä kunnolla ei pistävää hajua enää ollut. En tosin tiedä tottuiko nenäni siihen, mutta omasta mielestäni se ei haissut pahalle. Koska olen totaalinen tuoksufriikki ja minulle on tärkeää miltä käyttämäni tuotteeni tuoksuvat, pistin mieheni tuoksuttelemaan naamaani jossa oli levitettynä tämä meikkivoide. Hänestä se ei tuoksunut pahalle, joten saatoin jatkaa tuotteen käyttöä. Jos olisinkin ostanut tätä tuotetta tuoksun perusteella, olisi se minulta jäänyt käyttämättä. Nyt kuitenkin olen ollut tyytyväinen! Tämä on myös ollut riittoisa.

Tässä jaksossa tuote on ollut tarjouksessa 14,90€ (norm. 29.00), mutta kun eilen Oriflamen sivuja selasin, oli tästä meikkivoiteesta melkein kaikki sävyt jo loppuunmyytyjä. Sekin kyllä kertoo siitä, miten hyvästä tuotteesta on kyse ja kuinka moni tätä tuotetta jo käyttää!