Pure Skin - tuotesarja on tarkoitettu rasvaiselle ja ongelmaiholle. Tämä sarja sisltää granaattiomenaa, mentholia sekä salisyylihappoa. Detect Technology ja salisyylihappo kohdistuvat bakteereihin ja hillitsevät näin talineritystä. Tuote jättää ihon todella raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi. Tuotesarjassa on paljon tuotteita jotka auttavat ongelmarasvaiseen ihoon sekä näppyihin.

Kuoriva ja syväpuhdistava 2 in 1 Face wash & scrub puhdistajaa on tarkoitus käyttää 1-2 kertaa viikossa. Kuorivien rakeiden vuoksi se poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia iholta. Itse olen käyttänyt muutaman kerran tätä ja se kyllä todella jättää todella raikkaan tunteen iholle. Tehoaa myös hyvin näppyihin.

20161026_153758.jpg

Perus puhdistusgeeli on tarkoitettu käytettäväksi aamuin-illoin. Tämä geeli auttaa ihoa pysymään puhtaana, mutta samalla se myös vähentää kiiltoa iholta.  Pure Skin kasvovesi puhdistaa pesun jälkeen vielä viimeisetkin liat kasvoilta, samalla se myös pienentää ihohuokosia. Todella raikkaan tuntuinen. Itselläni ei ole kovin rasvainen iho, joten minulle tuote oli liian tujua ja kuivatti aika paljon. Toimii siis oikeasti ongelmaiholla.

Puhdistuksen jälkeen tuotesarjasta löytyy myös erilaisia voiteita, mutta itse tykästyin kasvoemulsioon. Käytettynä aamuin-illoin puhdistetulla iholla se ehkäisee kiiltoa pitämällä ihon mattapintaisena. Toimii erittäin hyvin. Yhdessä puhdistusgeelin ja kasvoveden kanssa käytettynä teho korostuu. Suosittelen kiiltävälle ja rasvaiselle iholle.

Pure Skin tuotesarja sisältää myös mustapäitä vähentävän naamion, joka myös puhdistuksen lisäksi vaalentaa mustapäitä. Tätä ei suositella käytettäväksi päivittäin, niin kuin ei muitakaan naamioita. Suositellaan käytettäväksi viikoittain.

Pure Skin - paikallisgeelii näpyille kuivattaa finnejä käytettynä paikallisesti finnin päälle. Tätä tuotetta käytetään yleensä tarvittaessa suuremmille finneille. Tuote on kliinisesti testattu ja kuluttajatestin mukaan kuivattaa finnit jopa 8 tunnissa. 

Tässä jaksossa kaikki edellämainitut tuotteet tarjoushinnalla!

-Kasvoemulsio 6,90€ (norm 12.00€)

-Mustapäitä vähentävä naamio 5,90€ (norm. 9,00)

-Kuoriva puhdistusgeeli 7,90€ (norm. 13,00€)

-Kasvovesi 7,90€ (norm. 13,00€)

Tuotesarjan tuloksena on mattapintainen ja kirkas iho. Tietenkin myös vähemmän finnejä ja mustapäitä.

Mikäli tarvitset apua iho-ongelmiin (tai haluat tietää lisää Oriflame-tuotteista) minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla oriflame.ink@gmail.com