Olen saanut muutamia sähköposteja siitä miksi blogini ei päivity. Tässä on ollut melkoisesti teknisiä ongelmia ja mietin jo hetken, että avaisinko blogini toisaalla uudestaan. Nyt kuitenkin vihdoin pääsen tänne päivittämään jälleen, joten toistaiseksi siis blogini jatkuu täällä! Pahoittelut kaikille, että äivityksessä meni näin kauan!

Kuitenkin olen tässä blogissani aika paljon aiemmin puhunut ihonhoitotuotteista. Nyt palautteena olen saanutkin, että olisi mukava kuulla meikeistä enemmän. Meikkejä on tarjolla valtavat määrät, joten piti hieman miettiä mistä aloittaisi.

Ehdoton oma susikkini kuitenkin on uutuus The One sarjassa. Muotoilupaletti eli Contouring Kit! <3

20170317_115518.jpg

Vasemmalla paletissa on aurinkopuuteri, jolla on äärettömän helppo tehdä varjostuksia kasvoille (ohimoille, poskipäille, pitkin leukalinjaa). Tämä sävy tuo kasvoille lämpöä, mutta myös korostaa kasvonpiirteitäsi. Itse laitan myös nenänvarren sivuille, jotta nenäni näyttäisi kapeammalle.

Keskimmäinen vaalea helmiäisväri tuo todellakin heleyttä kasvoille. Tämän sävyn kanssa on oltava tarkka, ettei laita sitä todella paljon liikaa. Tämä on myös muistettava häivyttää huolellisesti, niin ei jätä ikävää rajaa. Itse laitan poskipäiden yläpuolelle sekä otsaan ja kulmaluulle. Voi käyttää myös nenään ja leukaankin Äärimmäisen helppo käyttää kun ensin hieman perehtyy miten hehku käyttäytyy omalla iholla. 

Viimeisenä sitten oikealla puolella perus poskipuna, jolla on helppo viimeistellä meikki. 

Kaikki kolme väriä ovat siis hienojakoisia puutereita muotoiluun, korostuksiin ja poskipunaksi. Koostumus on silkkimäinen ja sen vuoksi se levittyy tasaisesti ja häivyttyy kauniisti. 

Ehdottomasti ainakin omaan meikkaamiseen tuonut valtavan paljon uutta kokeiltavaa ja sopii kyllä arkeen ja juhlaan. Tällaista tuotetta olen kyllä odottanut jo kauan ja nyt se on tullut. En vaihtaisi tätä mihinkään enää.

Paletin hinta on 25€. Itse olen käyttänyt nyt päivittäin kahden kuukauden ajan, enkä huomaa vielä mitään kulumista, joten siihen hintaan aivan loistava.

20170317_115542.jpg

 

Tänään alkaakin sitten jakso 5 ja tämä onkin Oriflamen 50v. tarjouksia täynnä :) 

20170317_115722.jpg

Nyt kuitenkin toivotaan, että tämä blogini jatkossa toimii ongelmitta! Kiitos kaikille viesteistä, on kiva huomata kuinka moni tätä blogiani on käynyt lukemassa :) Mukavaa viikonloppua kaikille!