Tämän jakson esitteessä on toivetarjouksena uusi Swedish Spa Nourishing-sarja. Sarjaan kuuluu vartalon kuorinta-aine, käsi- ja kynsinauhavoide sekä vartalovoi. Tuotesarja sisltää kanervaa sekä manteliöljyä. Manteliöljy sisältää runsaasti vitamiineja sekä ravitsee ja uudistaa ihoa. Kanervan kukat sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat, uudistavat sekä edistävät ihon normaalia toimintaa.

20161028_115544.jpg

Toivetarjouksena koko setti on 18,90€, kun ostaa 25 eurolla jakson 15 esitteestä. 

Tuotetta itse testanneena voin kyllä suositella. Setillä saa ihon todella pehmeäksi, mutta ilman rasvaista tunnetta. Ainut mikä itsellä tuotteen kohdalla jäi hieman mietityttämään oli tuoksu. En vielä(kään) oikein tiedä pidinkö siitä vai en. Toki tietäisin jos tuoksu olisi aivan kaamea (mitä se ei todellakaan ollut) tai jos tuoksu olisi ihan todella hyvä (ei kyllä ylätynyt siihenkään kastiin). Äitini piti tuoksusta todella paljon, mutta itse en vielä osaa oikein sanoa. Tosin minulle kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden tuoksut ovat aina olleet todella tärkeitä. Jos kuitenkin valitsee vain tuotteen toimivuuden kannalta, niin silloin tämä kyllä olisi yksi omista lemppareistani.

20161028_115556.jpg

Swedish Spa Nourishing - vartalon kuorinta-aine kuorii ja poistaa kuolleet ihosolut iholta. Kosteuttaa, pehmentää ja ihosta tulee todella sileä. Tästä iho jäi todella mukavan tuntuiseksi ja oli ehkä yksi parhaista kuorinta-aineista vartalolle mitä olen itse käyttänyt. Riitti kun hieroi hellästi kosteutetulle iholle, ei tarvinnut hangata kovaa saadaakseen sileän lopputuloksen. Suosittelen. Tuoksu ei ollut voimakas vaan iholle jäi tuoteesta hento tuoksu, joka oli hyvä asia.

20161028_115605.jpg

Swedish Spa Nourishing . käsi- ja kynsinauhavoide on tarkoitettu erityisesti yökäyttöön. Sopii yökäyttöön sen vuoksi, että on erittäin täyteläinen ja sen vuoksi tehokosteuttaa ja uudistaa ihoa. Itselläni kynsinauhat ovat todella herkät aukeamaan ja halkeilemaan, joten erinomaisesti sopii myös siihen käyttöön. Kynsinauhoista tuli paljon vahvemmat ja elastisemmat. Tuote suojaa käsiä ja kynsiä yöaikaan. Ei kuitenkaan jätä tahmeaa tunnetta käsiin, vaan imeytyy hyvin. Voisin kuvitella tästä olevan apua myös talvella kovien pakkasten aikaan, kun kädet kuivuvat ja lohkeilevat.

20161028_115637.jpg

Swedish Spa Nourishing - vartalovoi on täyteläinen vartalovoide joka sisältää kaksi kertaa enemmän kosteuttavia ainesosia kuin tavallinen vartalovoide. Jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Sopii myös herkemmälle iholle. Vartalovoi tuntuu vartalovoiteen jälkeen rasvaisemmalta ja paksummalta, mutta silti imeytyy yllättävän nopeasti. Itse käytin ihon todella kuiviin kohtiin ja ero normaaliin voiteeseen oli kyllä huomattava. Pienempi määrä riittää ja kuivat kohdat pehmenevät tehokkaammin. Pitempiaikaisessa käytössä saisi varmasti hyviä tuloksia aikaan. 

Tämä tuotesarja sopii kyllä todella monelle käyttäjälle. On myös settinä loistava joululahjaidea. Itse aion kyllä ehdottomasti laittaa näitä muutaman pukinkonttiin, sillä tiedän lähipiiristäi jo monta ketkä olisivat tämän tuotesarjan tarpeessa :)