Itse tykkään korostaa meikkini lopputulosta muotoilupaletin lisäksi myös toisella puuterilla. Ennen käytin Oriflamen Giordani Gold puuterihelmiä. Ihan ok tuote ja kestävä, niitä helmiä ei saanut kyllä kulumaan millään. Joskus ne lentelivät viemäriin, kun sivellintä siellä pyöräytti. Nyt kuitenkin Giordani Gold-sarjaan on tullut samalla systeemillä puuteri, mutta kaikki samat värit ovat puristepuuterina. 

20170320_111543.jpg

Kuvassa alhaalla näkyy Giordani Gold puuterihelmet ja ylempänä Giordani Gold mosaikkipuuterit. Plussaa ehdottomasti on se, että mosaiikkipuuterit ovat paljon pienemmässä purkissa kuin puuterihelmet. Todella kätevä napata mukaan pieneen iltalaukkuunkin!

20170320_111513.jpg

Mosaiikkipuutereista on kaksi sävyä, tummempaa olen itse käyttänyt aurinkopuuterin tavoin ja vaaleampaa sävyä käytän poskipunana. Yhdellä siveltimen pyöräytyksellä saa kaikki värit paletista mukaan, ja näin lopputulos on tasainen eikä mikään väri yksistään hyppää laikkuna naamalle.

20170320_111526.jpg

Aiemmin käytn ainoastaan tummempaa sävyä, mutta juuri viime viikon tilauksessa saapui myös tämä vaalempi sävy. Tykkään tästäkin kyllä todella paljon. Ja mikä tärkeintä, tämä on todella helppo käyttää. Ajattelin tilata tämän äidillenikin syntymäpäivälahjaksi, sillä hän tykkää käyttää paljon poskipunaa. Tällä saa erittäin ihanan jäljen, vaikkei olisikaan mikään mestarimeikkaaja. Todella hyvä ja voin kyllä suositella kaikille, jotka käyttävät meikissään poskipunaa tai korostusta! Itsellä ainakin ehdoton tuote kassissa heti käsirasvan jälkeen. 

Ja onhan se myös aivan ihanan näköinen, vaikkei sillä varsinaiseen lopputulokseen ole merkitystä. Itse kuitenkin tykkään kun tuotteet ovat pakattu kauniisti. Tästä tulee kyllä ehdottomasti sellainen tunne, että heti haluaa käyttää, kun paketin näkee <3

Jos joku haluaa hintaa tietää, niin 8g:n pakkaus maksaa 34,00€. On todella riittoisa ja kestää todella pitkään. Loistava pigmentti, joten ei tarvitse kovin paljoa kerralla käyttää.