Olen nyt reilun kuukauden ajan tutustunut Wellness Natural balance shakeen. Todellakin olen jäänyt totaalisesti siihen myös koukkuun :) Olen elämäni aikana kokeillut monia eri proteiinijuomajauheita, mutta tämä on kyllä ehdottomasti parhain kaikista. Valittavana on kolme makua; suklaa, vanilija ja mansikka. Itse olen käyttänyt mansikkaa ja suklaata. Käytän shakea treenin jälkeen palautusjuomana, mutta myös aamupalalla. Ehdoton tämä on silloin kun tekee mieli jotain herkkuja, mutta ei oikeastaan voisi sitä suklaata kiskoa naamaan :)

Yhdessä annoksessa on noin 7g proteiinia (proteiininlähteitä on 3; hera, herne ja kananmuna). Yhdessä annoksessa on vain 65 kaloria! Shake sopii ihan kaikille, se on gluteeniton eikä sisällä mitään keinotekoisia säilöntäaineita. Meillä myös 3 vuotias todella nirso lapsi tykkää tästä, joten uskallan väittää että aika moni tykkää.

20170407_163729.jpg

Yksi pakkaus sisältää 21 annosta. Päivittäinen suositus on 1-3 annosta. 

20170407_163822.jpg

Oriflamelta voi tilata oman sekoittajan wellness shakelle. Itse tykkään käyttää sitä, koska mukana tulee mittalusikka ja shaker on todella helppo käyttää ja menee pieneen tilaan. Yksi mittalusikallinen siis mukin pohjalle jauhetta ja sitten neste. Itse yleensä reissuun mittaan valmiiksi yhden annoksen mukiin ja laitan nesteen vasta sitten kun juon shaken.

20170407_163904.jpg

Itse käytän nesteenä yleensä maitoa, mutta joskus teen myös veteen. Hallilla ja pelimatkoilla harvemmin on maitoa tarjolla niin silloin yleensä käytän vettä. Nesteellä ei ole muuta väliä, kuin että se on kylmää. Tällöin shake sekoittuu paljon paremmin. 150ml nestettä ja sitten vaan korkki kiinni ja ravistamaan :)

20170407_163938.jpg

Tämä on jo ravistettu. Yksi annos mahtuu juuri sopivasti Wellnessin omaan mukiin.

20170407_163947.jpg

Ja tältä näyttää sitten valmis Wellness shake suklaanmakuisena! Ravistuksen jälkeen se on heti valmis nautittavaksi ja menee kyllä kerralla. 

Itse olen nyt kuukauden ajan käyttänyt shakea ja painoa on pudonnut 5kg :) Shake tukee painonpudotusta, mutta ei missään nimessä korvaa aterioita. Ei siis ole itsessään laihdutusvalmiste. Puolituntia ennen ruokailua otettu shake pitää lautaskoot normaaleina. Herkkujen sijaan myös oiva tapa nauttia. Itselläni auttaa mys palautumaan kovastakin treenistä. Shake on myös matala glykeeminen, joten verensokerissa ei tapahdu suuria heittoja, vaan auttaa tasaisesti jaksamaan pidempään.

Yhden paketin hinta on 39.90€, mutta voit saada joka neljännen ilmaiseksi! Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla! LAita viestiä niin kerron lisää!