Veljeni tilasi minulta Oriflamen Glacier- sarjasta EdT:n sekä Roll-On deodorantin. Itse tuoksu maksoi 18.90€ (norm. 27.00) ja deodorantin sai edullisemmin kun osti tuoksunkin. Dödölle hintaa jäi 1.90€ (norm. 7.00€).

Tuoksussa on vihreää sitruunaa, kurjenpolvea ja puita. Tuotekuvauksessa luvataan "raikasta ja virkistävää tuoksua sporttiselle, vapaasieluiselle miehelle, joka testaa rajojaan". Rajojen testauksesta en nyt ole ihan varma, mutta erittäin raikas tuoksu on kyseessä, joka varmasti sopii sporttisille mihille. 

Kuitenkin omaan nenääni tuoksu oikeasti oli sellainen, ettei sillä oikein voi ihmisiä erotella. Minun henkilökohtainen mielipiteeni on se, että tuo tuoksu sopii ihan kaikille. Vaikeampi olisi keksiä joku kohderyhmä kelle se ei sopisi. Oikein raikas ja mukavan tuoksuinen. Ei yhtään tunkkainen, eikä missään nimessä pistävä.

Tämä tuoksu sopii kyllä niin töihin kuin vapaa-aikaankin. Mielestäni tällaisia tuoksuja pitisi olla enemmän, jotka antavat äärettömän laajan käyttöominaisuudet. Kun yksi ja sama tuoksu sopii joka tilanteeseen, on miesten elämä tästä lähin vieläkin helpompaa :)

20161011_164240.jpg

Mielestäni kyllä pakettikin jo viestii tuoksusta joka on jäätävän hyvä. Mikäli haluat lisätietoja tästä tuoksusta, minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla meillaneulotaan@gmail.com