Heipä hei!

Olen 28-vuotias nainen, äiti, avopuoliso, opiskelija ja aika paljon kaikkea muutakin. Intohimona on kaikenlaiset pallopelit, joukkueurheilu, käsityöt, kosmetiikka, hiukset ja mitä näitä nyt onkaan :) Uutena asiana elämässäni on kuitenkin nyt myös Oriflame ja juurikin sitä osa-aluetta elämässäni käsittelee tämä blogi. 

Miksi sitten päädyin blogin pitämiseen? Selasin todella paljon internetin ihmeellisestä maailmasta keskusteluja Oriflamesta ennen kun edes itse ryhdyin edustajaksi. Huomasin, että myös tässäkin asiassa ihmisillä on valtavasti ennakkoluuloja ja mielipiteitä, ilman sitä faktatietoa. Ja tiedän, että nytkin joku tätä lukiessaan varmasti miettii kuinka minua on huijattu ja miten olen tällaiseen ryhtynyt. Olen kuitenkin pidemmän aikaan itse käyttänyt tuotteita ja ollut tyytyväinen. Aloin keväällä miettimään, että olisiko minusta tällaiseen. Asia kuitenkin jäi hieman sivummalle vielä silloin, kunnes meikkivoiteeni loputtua ajatus jälleen edustajan hommasta heräsi. Noh, päätin sitten ettei se ota jos ei annakkaan ja loin itselleni asiakasnumeron. Vielä tänä päivänä en ole kyllä sitä vielä kertaakaan katunut!

20160929_145334.jpg

Tunnukset tuli ja sitten hetki pähkäilyä, että mistä sitä aloittaisikaan. Ensimmäiseen tilaukseen sain jo ensimmäiset asiakkaanikin ja siinä menikin muutama ilta opetellessa. Ei kuitenkaan ollut mitään ydinfysiikkaa, osaan kuitenkin lukea ja kirjoittaa. Tilaus sivujen kautta ja sitten muutama päivä odottelua. Yhtenä aamuna pärähtikin puhelimeen viesti, että paketti on noudettavissa. Ei muuta kun hiton kiireesti lapsi rattaisiin ja hakemaan pakettia. Ihan kun en olisi tiennyt mitä siellä on, itsehän ne tilasin.... Oli kuitenkin kiva huomata, että ensimmäinen tilaus onnistui joten voi kai sitä jatkaakin.

Paketin mukana tuli myös jo uudet kuvastot. Pikainen katsaus kalenteriin ja laskemaan päiviä milloin voi tästä jo tilauksen tehdä. Jännää puuhaa :) Ensin kuitenkin piti vielä opetella hieman lisää uusista tuotteista mitkä ei itselle olleet vielä tuttuja. Mitenhän mahtaa kaikki pysyä päässä?

20160923_155901.jpg

Ensimmäisessä tilauksessani oli myös näytteitä joita olin tilannut. Osan tilasin tarkoituksella ja osan vain siksi kun ei ollut mitään havaintoa millaisia mahtoivat olla. Tämä on ehdottomasti äärimmäisen hyvä idea myydä näytteitä tuotteista. Helpompihan niitä on jatkossa itse myydä, kun tiedät mitä myyt.

20160929_145438.jpg

Ensimmäisen asiakkaani pussi lähdössä toimitettavaksi! Vielä aika pitkä matka on siihen, että kaikki edustajan hommat ovat hanskassa, mutta eihän Roomaakaan päivässä rakennettu... Itse pidän tästä hommasta kyllä jo nyt. Toivon, että voin edes jonkinlaisia (vääriä) ennakkokäsityksiä muuttaa. Enemmän kuitenkin odotan sitä, että saan tutustua uusiin ihmisiin ja tehdä jotain mistä tykkään!

Mikäli olet päätynyt lukemaan blogiani niin jätäthän kommentin käynnistäsi :)